Gastro Tehnika Mostar

Firma Gastro Tehnika doo osnovana je 2005 godine kao firma koja se bavi prodajom ugostiteljske opreme, montažom i servisom, kao i prodajom rezervnih dijelova za ugostiteljsku opremu.
Od samog početka djelovanja ovlašteni smo distributer i serviser u BiH tvrtke Končar Profesionalne kuhinje doo Zagreb sa kojom smo uspjeli realizirati više projekata na teritoriji BiH. Kvalitetna oprema, stručna montaža i servis u vrlo kratkom vremenu su nas pozicionirali u ozbiljnu firmu koja je prepoznata kao pouzdan partner na tržištu cijele Bosne i Hercegovine.
Godine 2011. nabavkom alata za obradu inoks-a počeli smo proizvoditi ugostiteljsku neutralnu opremu jednostavnijih izvedbi, da bi tokom vremena počeli sa proizvodnjom šankova, napa, radnih stolova, sudopera i slično. U opisu djelatnosti imamo i projektiranje tehnoloških procesa i rasporeda opreme u objektima pripreme hrane i pića u ugostiteljstvu, izradu projekata mikrolokacija priključaka energenata, nadzor izvođača instalacija.

U proteklim godinama rada opremili smo mnogo objekata u koje smo nastojali unijeti svoje iskustvo i znanje, na obostrano zadovoljstvo investitora i nas kao izvođača. Nadamo se da smo u tome uspjeli, a slike nekih od objekata koje smo radili možete pogledati u izborniku reference.

onama-5
onama-3
onama-6
onama-7
Share